Bel ons direct om een overlijden te melden

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgt.


Crematorium Ede

Hoewel de grote aula van het crematorium in Ede ruimte biedt voor 130 zitplaatsen en ook nog uit te breiden is met wel 120 staanplaatsen, oogt de ruimte heel intiem. Het mooie uitzicht op de bossen is in de verschillende jaargetijden telkens weer anders. Door de hoge ramen lijkt het interieur bijna over te lopen in de buitenruimte. De vleugel die hier staat, geeft van zichzelf al sfeer, maar kan uiteraard ook gebruikt worden om het afscheid een muzikaal tintje te geven. De veelzijdigheid van dit crematorium biedt alle ruimte voor een mooie crematie in Ede.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Ede

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie in Ede zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft.
24/7 bereikbaar op (085) 016 06 14

Presentatiemogelijkheden in crematorium Ede

Het is in het crematorium in Ede mogelijk om de plechtigheid te volgen als er meer dan 250 belangstellenden zijn. In de ontvangsthal zal het dan ook goed te horen en te zien zijn. In de grote koffiekamer is er de mogelijkheid om een laptop aan te sluiten op een beamer. Overleg uw wensen met uw uitvaartleider van Uitvaart24. En bekijk de tarieven voor duidelijkheid over de kosten. Daarnaast is alles uiteraard bespreekbaar en zult u vooraf ook weten waar u financieel aan toe bent.

  • Crematorium Ede - Foto 1
  • Crematorium Ede - Foto 2
  • Crematorium Ede - Foto 3
yardenhuis van Ede

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Ede:
yardenhuis van Ede
Slingerboslaan 15
6718 ZA Ede


Een uitvaart regelen in Ede?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Ede. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085-0160614 of mail naar info@crematoriuminede.nl

Bekijk pakketten & tarieven

Uitvaart24 biedt u verschillende uitvaartpakketten aan tegen een vaste lage prijsstelling. Geen onverwachte kosten achteraf, maar een duidelijke prijs. Wij verzorgen een complete en waardige crematie naar uw wens.

Pakketten & tarieven

Crematie in Ede vooraf regelen? Intakeformulier